search
Giriş



SORU SORABİLMEK İÇİN HERHANGİ BİR SORUYU PUANLAMANIZ GEREKMEKTEDİR. Sadece 101 puan ve üzeri kullanıcılar soru sorabilir.

0 oy
451 gösterim
Outriders nasıl yüklenir? Outriders kurulumu nasıl yapılır?
4.0k puan

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap

Öncelikle Steam'ı yükleyip, hesabımıza giriş yapıp ardından da arama bölümünden oyunumuzu aratıyoruz (arama kısmına Outriders yazmanız yeterli).

  • Oyumuzun "Demo" versiyonunu -ücretsiz bir şekilde- indirmeyi başlatıyoruz. İndirme oranı biraz arttıktan sonra durdurabilirsiniz.
  • "...\Steam\steamapps\common\OUTRIDERS Demo" yolundaki klasörün içerisindeki her şeyi siliyoruz.

İndirmiş olduğumuz dosyalardan sırayla aşağıdaki işlemleri gerçekleştiriyoruz.

  • "Outriders" klasörünün içerisindeki tüm dosyaları kopyalayıp, "...\Steam\steamapps\common\OUTRIDERS Demo" yolundaki klasörünün içerisine yapıştırıyoruz.
  • "Steam" klasörünün içerisindeki tüm dosyaları kopyalayıp, "Steam"ın kurulu olduğu klasöre kopyalıyoruz (Örnek Dosya Yolu: "C:\Program Files (x86)\Steam\").
  • "Torrent" dosyamızı indirmiş olduğumuz ".zip" dosyası içerisindeki; "Online.Fix-Oyunindir.vip" adlı klasörün içerisindeki dosyaları kopyalayıp; "\Steam\steamapps\common\OUTRIDERS Demo" yolundaki klasörün içerisine yapıştırıyoruz.
  • "\Steam\steamapps\common\OUTRIDERS Demo\EasyAntiCheat\EasyAntiCheat_Setup.exe" yolundaki ".exe" uygulamasını "Yönetici Olarak Çalıştır"ıp, "Onar" seçeneğini seçiyoruz.

Onarım tamamlandıktan sonra:

  • "Steam" uygulamasına giriyoruz ve sol altta bulunan; "Oyun Ekle / Oyun Kısayolu Ekle / Göz At... / "...\Steam\steamapps\common\OUTRIDERS Demo" / "OUTRIDERS-Win64-Shipping.exe" dosyasını seçiyoruz / Seçilen Programları Ekle seçeneği ile de oyunumuzu ekliyoruz.
  • Her şey hazır sadece ".exe" dosyasının kısayolunu masaüstüne aktarmak kaldı, onun için de;
  • "...\Steam\steamapps\common\OUTRIDERS Demo\Madness\Binaries\Win64" yolundaki klasörü açıyoruz ardından da "OUTRIDERS-Win64-Shipping.exe" adlı dosyamızın kısayolunu oluşturup, masaüstüne aktarıyoruz ve ardından da oyunumuzun tadını çıkartıyoruz.
4.0k puan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 887 gösterim
887 gösterim
Outrider pc kırıldı mı? Outriders pc full crack sunuldu mu?
6 Nisan 2021 canonka 4.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 94 gösterim
94 gösterim
Outriders hızlı koşma yok mu? Outriders koşma tuşu var mı?
11 Nisan 2021 canonka 4.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 1.5K gösterim
1.5K gösterim
Outriders Türkçe Yama çıktı mı? Outriders TR yama var mı?
6 Nisan 2021 canonka 4.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 104 gösterim
104 gösterim
Outrider PC sistem gereksinimleri nelerdir? Outriders minimum sistem gereksinimleri neler? Outriders PC kaç GB? Outriders kaç GB?
6 Nisan 2021 canonka 4.0k puan sordu
0 oy
2 cevap 527 gösterim
527 gösterim
Cyberpunk 3.şahıs kamera modu nasıl yüklenir? Cyberpunk 2077 third person kamera modu nasıl yüklenir? Cyberpunk modlar nasıl kurulur?
28 Ocak 2021 canonka 4.0k puan sordu