search
Giriş



SORU SORABİLMEK İÇİN HERHANGİ BİR SORUYU PUANLAMANIZ GEREKMEKTEDİR. Sadece 101 puan ve üzeri kullanıcılar soru sorabilir.

0 oy
81 gösterim
Lol'de yeni sezonda gelecek olan Suikastçı eşyalarının özelliklerini ve neler olduğunu türkçe olarak açıklayabilecek var mı ?
5.1k puan

1 cevap

0 oy

SG Suikastçi Esyalari

 

Siralama disinda tercihler 

Suikastçilar birinci, ikinci veya üçüncü esyalarini alirken bunlari birkaç güzel seçenek arasindan yapabiliyor fakat birçok sinifin sahip oldugu durumsal seçenekler konusunda biraz eksikler. Birkaç yeni seçenek ekleyerek suikastçilarin da oyundan oyuna degisiklik gösteren esya dizilimlerine sahip olmasini istiyoruz.

 

Amaçli ileri safha seçenekleri 

Suikastçilarin dizilimlerini tamamlamak için diger siniflardan esyalara yönelmeleri gerekiyor ve bu esyalar birçok durumda dogru bir tercihmis gibi gelmiyor. Oyunun ileri safhalarinda hangi türden esyalara ihtiyaç duyduklarini arastiracagiz ve diger siniflarin esyalarini kullanmalarinin (dövüsçüler gibi) mantikli oldugu durumlari, özel suikastçi seçeneklerine sahip olduklari durumla kiyaslayip inceleyecegiz.

 
Suikastçı esyalarinin isimlerine ve özelliklerine asagidan ulasabilirsiniz:
 
5.1k puan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 182 gösterim
182 gösterim
Lol'de yeni sezonda gelecek olan Destek eşyalarının özelliklerini ve neler olduğunu türkçe olarak açıklayabilecek var mı ?
5 Kasım 2020 Easfa 5.1k puan sordu
0 oy
1 cevap 135 gösterim
135 gösterim
Lol'de yeni sezonda gelecek olan Tank eşyalarının özelliklerini ve neler olduğunu türkçe olarak açıklayabilecek var mı ?
5 Kasım 2020 Easfa 5.1k puan sordu
0 oy
1 cevap 76 gösterim
76 gösterim
Lol'de yeni sezonda gelecek olan Büyücü eşyalarının özelliklerini ve neler olduğunu türkçe olarak açıklayabilecek var mı ?
4 Kasım 2020 Easfa 5.1k puan sordu
0 oy
1 cevap 175 gösterim
175 gösterim
Lol'de yeni sezonda gelecek olan ormancı eşyalarının özelliklerini ve neler olduğunu türkçe olarak açıklayabilecek var mı ?
4 Kasım 2020 Easfa 5.1k puan sordu
0 oy
1 cevap 81 gösterim
81 gösterim
Lol'de yeni sezonda gelecek olan dövüşçü eşyalarının özelliklerini ve neler olduğunu türkçe olarak açıklayabilecek var mı ?
4 Kasım 2020 Easfa 5.1k puan sordu