search
Giriş



SORU SORABİLMEK İÇİN HERHANGİ BİR SORUYU PUANLAMANIZ GEREKMEKTEDİR. Sadece 101 puan ve üzeri kullanıcılar soru sorabilir.

0 oy
182 gösterim
Lol'de yeni sezonda gelecek olan Destek eşyalarının özelliklerini ve neler olduğunu türkçe olarak açıklayabilecek var mı ?
5.1k puan

1 cevap

0 oy

Efsuncu Esyalari

 

Esya dizilimi çesitliligi için daha fazla seçenek 

Mevcut efsuncu esyalari genellikle digerlerine kiyasla öne çikan birkaç esyadan olusuyor. Bu durum o kadar ciddi ki çogu efsuncu her oyun ayni 3 esyayi aliyor. Almaya uygun esya çesitliliginin çok kisitli oldugunu düsünüyoruz. Bu yüzden daha az kullanilan esyalari mantikli tercihler haline getirecek sekilde güncellemeyi ve farkli durumlar için yeni esyalar eklemeyi düsünüyoruz.

 

Aktife sahip esya miktarini düzenlemek 

Efsuncularin esya dizilimlerinde diger siniflara kiyasla istedigimizden çok daha fazla aktife sahip esya yer aliyor. Efsuncu esya dizilimlerini, aktife sahip 1 veya 2 esyayla sinirlandirmanin ideal oldugunu düsünüyoruz ve bunun için birkaç farkli yaklasim deniyoruz.

 

Güçlü taraflari daha net olan esyalar 

“Her konuda iyi olan” birkaç esya var. Bunlar savunma, bekleme süresinde azalma, iyilestirme, mana yenilenmesi ve bir aktif gibi özelliklere sahip. Belli bir amaca odakli ve hangi amaca hizmet ettigi net olan daha fazla esyaya sahip olmak istiyoruz.

 

Destek esyalarinin isimlerine ve özelliklerine asagidan ulasabilirsiniz:

Shurelya'nin Savas Sarkisi

Demir Solari'nin Brosu

Dinçlestirici Aytasi

5.1k puan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 gösterim
82 gösterim
Lol'de yeni sezonda gelecek olan Suikastçı eşyalarının özelliklerini ve neler olduğunu türkçe olarak açıklayabilecek var mı ?
5 Kasım 2020 Easfa 5.1k puan sordu
0 oy
1 cevap 135 gösterim
135 gösterim
Lol'de yeni sezonda gelecek olan Tank eşyalarının özelliklerini ve neler olduğunu türkçe olarak açıklayabilecek var mı ?
5 Kasım 2020 Easfa 5.1k puan sordu
0 oy
1 cevap 76 gösterim
76 gösterim
Lol'de yeni sezonda gelecek olan Büyücü eşyalarının özelliklerini ve neler olduğunu türkçe olarak açıklayabilecek var mı ?
4 Kasım 2020 Easfa 5.1k puan sordu
0 oy
1 cevap 175 gösterim
175 gösterim
Lol'de yeni sezonda gelecek olan ormancı eşyalarının özelliklerini ve neler olduğunu türkçe olarak açıklayabilecek var mı ?
4 Kasım 2020 Easfa 5.1k puan sordu
0 oy
1 cevap 81 gösterim
81 gösterim
Lol'de yeni sezonda gelecek olan dövüşçü eşyalarının özelliklerini ve neler olduğunu türkçe olarak açıklayabilecek var mı ?
4 Kasım 2020 Easfa 5.1k puan sordu